Benny Würtz Benny Würtz

Om Würtz Extemp WESi3 IVS

Hos Würtz Extemp træner vi mennesker i det personlige lederskab så de bliver bevidst kompetente.  

Med en baggrund som major i det danske forsvar, direktør i Solrød Kommune, kommunaldirektør i Birkerød Kommune og 5 år på posten som administrerende direktør i DSB S-tog har Benny Würtz siden 2008 drevet selvstændig konsulentvirksomhed med fokus på strategiprocesser, beskæftigelsesprojekter, lederudvikling og outplacement. Han er er aktiv i det danske foreningsliv og har bl.a. lavet TV om unge ledere inden for fodboldverdenen, skrevet bøger om ledelse og sidder med i flere bestyrelser. 

Første skridt på vejen til succes og god ledelse starter med det personlige lederskab. Med sine mange års erfaring inden for netop ledelse tager Benny Würtz udgangspunkt i individet eller organisationen og guider dem igennem processen så de bliver bevidst kompetente. 

​Nu er der kommet to nye bøger om emnet! Se forsiden.

Benny Würtz arbejder med både ledelsesudvikling, outplacement, strategi processer, skræddersyede beskæftigelsesforløb samt Det Personlige Lederskab. 

 

 

Han har været med til at give os troen på at vi faktisk kan bestride et job. Lært os nye professionelle og personlige sider af sig selv ift. arbejde og til at håndtere den stress og det pres, man bliver udsat for som ledig. Og så har han hevet ud af vores komfortzone – og det er dér man for alvor rykker sig.

 

 

Deltager i Erhverv, Ledelse og Idræt

I ELI bliver du behandlet som og taget seriøst som et helt menneske. Der bliver taget højde for alle aspekter af dit liv, og at der kan være ting, der ikke har med jobsøgning at gøre, der påvirker energi og motivation.

 

Uden dig, din hjælp, og kursus jeg ville ikke være  på det sted, jeg er nu!! Jeg har værktøj til søge job, og jeg kan kom ud af mit sikkerhedszone, jeg kender mig selv bedre, jeg er mere åben til at tale dansk og det er fint nok hvis det er ikke på den perfekte måde!!!! Tak, at du aldrig give op på mig!!!!

Magda Kosecka deltager på ELI 3 Næstved

Deltagere i Erhverv, Ledelse og Idræt