Outplacement

Står du foran et jobskifte, og vil du gerne have kvalificeret hjælp i processen kan et outplacement forløb være noget for dig. Mennesker har en tendens til at få tunnelsyn, når de skal søge nyt job og glemmer således at få set objektivt på både sine kvalifikationer, livsværdier og på de faktorer som også er med til at skabe arbejdsglæde. Vi tager dig "med op på bjerget" for at se på mulighederne så du træffer et bevidst valg i dit jobskifte.

SØLV: Her får du et antal møder på baggrund af det beløb din arbejdsgiver giver dig til outplacement. Vi sammenligner med hvad du kunne få af møder for beløbet ved et af de store udbydere og lægger 50% flere møder oveni. Du vil få kendskab til alle de værktøjer der skal læres i jobsøgningssituationen, inklusiv en adfærdsprofil.

GULD: Her får du ligesom ovenfor. Ved Guld løsningen er der jobgaranti, hvilket betyder, at vi ikke slipper dig før du er i job eller afklaret i forhold til at blive selvstændig. Du får også en mulighed for at besøge Manuvision, som et supplement til at komme godt videre i arbejdslivet. 

VIP: Der får du hele guldpakken og hjælp fra revisor hvis du vil starte for dig selv og hjælp til at lave en hjemmeside. Du får et personligt strategiseminar i 2 døgn, hvor der er mulighed for fordybelse.

 

 

Det var en gave at få større selvindsigt både omkring egne kompetencer og arbejdsglæde. Benny var en stor støtte i processen og flyttede mine grænser på en fin måde, når det var dét der skulle til for at komme i mål"

Jeanette Udesen

Jeg har haft fornøjelsen af meget kompetent rådgivning i forbindelse med outplacement forløb  hos Benny. Bennys evne til med ro, overblik samt indsigt i andre mennesker har for mig sikret fremdrift og medvirket til øget selvindsigt i det videre jobvalg. Jeg kan medgive Benny mine bedste anbefalinger på outplacement området.

 

Poul Duus Gilling